Om QNTS

QNTS är en dansk mode och multibrandshop för kvinnor som har plats i hjärtat av Skanderborg. QNTS grundas 2018 med butikshantering 2019 och ägs av Trine Meyhoff och hennes man Jesper. QNTS är kärnan i namnet - namnet har inträffat på grundval av följande mantra:

Q - För att behandla dig själv som en drottning 
N - för att vara anmärkningsvärt 
T - för tro på förtroende 
S - för att bära sneakers

På QNTS uppskattar du en inspirerande blandning av högkvalitativa och coola mönster av spännande danska och internationella märken. Trine är inte bara ägaren, men hjärtat bakom QNT, och hon väljer särskilt butikens sortiment och webbshop. Varje stil väljs med ett öga för dig som konsumerar att du njuter av våra varor längre än bara en säsong. Alla produkter på QNT är noggrant utvalda på både designens bakgrund, men i hög grad av kvalitet. Det är önskemål om hållbarhet att fylla mer och mer i QNTS universum. Vid QNTs kommer du som kund att uppleva att allt från butik, till webbshop och omslag, kommer att präglas av mer hållbara, återvunna material och initiativ.

Trine har med sina många års arbetslivserfarenhet inom modeindustrin och bakgrunden till den tidigare quintessen, ett finger på puls av trender och tidens trender. Hon har innan QNTS arbetade som merchandiser och har därför arbetat med styling och olika designläsningar. Trots att QNTs kännetecknas av steg personliga, färgstarka universum, han lyckas alltid välja klassiska, tidlösa stilar för varje smak och ålder. Det är visionen om steg, välj stilar som du kan använda i allt från vardagsledning till festliga evenemang. I QNTs produktportfölj hittar du allt från kläder, smycken, tillbehör och ett urval av danska, naturliga skönhetsprodukter.

Qnts har ingen ålder, men vi vill vara för de tjejer som har kant, är personliga, färgglada och gillar att sticka sin egen unika stil med många olika märken. Så vår målgrupp gillar sålunda att spela med uttryck av varumärken och ser varje dag som ett nytt tillfälle att uttrycka sig genom kläderna. Det betyder också att det finns tider som är lika med fulla klädda dagar, och dagar där avkoppling består av läckra loungewear.

Om du inte har gissat det från vårt namn, är en av QNT mycket stora lustar självklart sneakers. QNTS leder många starka sneakers, inklusive starka varumärken som Adidas Origin, Puma och New Balance. Våra fötter måste bära oss under hela livet och vårt uppdrag är att visa att praktiska skor inte nödvändigtvis behöver vara tråkiga!

QNT har byggt upp ett rikt shoppinguniverse online, men för att hålla tron ​​med visionen att vara lokalt närvarande och få en uppriktig interaktion med kunder, öppnade QNTs en fysisk butik i BLOMS-butiker år 2019 i hjärtat av Skanderborg. Anledningen till platsen är att det är här Trine är född och uppvuxen, även nu bosatta med sin man och barn. Här är alltid plats för bra guide, ett samtal eller bara lite mysighet. Vi är stolta över att få dig till räddningen oavsett vad! På QNTs kommer du alltid att vara i mitten eftersom det inte skulle finnas oss oss utan dig.

Så varmt välkomna QNTS - Vi ser fram emot att acceptera dig och din beställning!

De kärleksfullaste hälsningarna
Trine och Team Qnts


 QNTS VIDEO: