Black Friday

VÄLKOMMEN TILL SVART fredag ​​försäljning på QNTS 2020

På QNTS vi räkna ner till en speciell dag -BLACK fredag ​​2022. Det kommer att bli en dag då alla dina kläder, väskor och speciellt gymnastik drömmar kan bli verklighet, oavsett storleken på din plånbok. Vi står redo både på webbutiken och i vår butik i Skanderborg i centrum Flower fredag ​​25 nov med så goda erbjudanden som du aldrig skulle ha drömt om i din vildaste fantasi. Vi talar gymnastikskor, T-shirts, jackor, klänningarHattar, mössor, byxor, väskor, Tillbehör - you name it - extremt sänkta priser. Så jag undrar om det är värt att kolla in och stoppa genom QNTS på denna speciella dag?
Vi skulle vilja ha alla ges möjlighet att hjälpa sig själva till de läckra erbjudanden och därmed upprätthålla BLACK VECKA redan från måndag 21 november till söndag 27 november.
Vid QNTS blir -20% till nästan allt (vissa artiklar undantagna) och vi sätta några specifika produkter ner där vi kommer att ha de bästa tillgängliga priserna på dessa produkter i SVART vecka Vecka.

Vi har utan tvekan. Det är värt det - även för oss. För vi får göra det vi gör bäst - att ge dig den bästa servicen och hitta den perfekta matchningen mellan populära märken av högsta kvalitet för dig och din personliga stil. Det kommer att bli en "match made in heaven"!

BLACK fredag ​​KLÄDER - det nya svarta

Black Friday är en amerikansk koncept som äger rum varje år dagen efter en av de största firandet av Thanksgiving. Det är en dag då amerikaner ta ledigt - och därför har tid att handla. I USA, den största och mest trafikerade shopping dag och denna framgång har spridit sig till flera delar av världen. Black Friday på rekordtid blivit en stor succé i Danmark och den danska butiker och företag. Denna amerikanska tradition - en upptagen udsalgsdag - har sedan 2013 tagit danska butiker. Kanske du förvirrad om varför dagen kallas "Black Friday", de svarta ljud onekligen lite negativ. Det finns många förklaringar - inklusive till den nedersta raden ändrar färg från rött till svart på denna dag, och att denna dag alltid trafikkaos i USA eftersom de flesta är gratis. Men oavsett vad, det är inte en svart dag - ju närmare det nya svarta! Black Friday är bestämma ett koncept / Idag har vi tagit för oss i Danmark. År 2015, Black Friday var den största handelsdag någonsin i Danmark, så det är ingen tvekan om vi en dag danskarna njuta av och utnyttja med stil.

TAG förskott på julhandeln

Black Friday är ett välkommet tillfälle att komma till rätta med julhandeln i tid - och till ett bra pris! I USA använder samma dag för att få ett grepp om julen inköp och inte minst göra det till en bra och ett billigt pris. Om du är tidigt du undvika julruschen i december, vilket inte skulle vara dåligt att missa. Föreställ dig att även före december började även, har du tagit hand om de flesta julklappar - och du ens har sparat betydande summor pengar. Detta kan leda till en något vildare mandel gåva berikar ros eller en större roll marsipan - eller kanske du kan unna dig en extra liten tillbehör, väska eller nya sneakers? Black Friday är bara fördelar om du frågar oss!

Julklapp köper har gjorts på Black Friday utbyts genom d 15 januari 2021 -. Så gör det slutliga erbjudandet, vi kommit fram till och få på julklappar i tid!

Köpa svart fredag ​​UTSKOTTET ONLINE QNTS.DK

Även Black VECKA först från och med måndagen den 21 november är vi redan börjat värma upp här med QNTS. Våra hyllor, lagra och kataloger är fulla av vackra kläder, accessoarer och skor för flickor och kvinnor som utstrålar stil och elegans. Du har säkert redan vissa märken som passar ditt utseende och din vardag, och det är de som du bör hålla ett öga på vår Black Friday försäljning. Hos oss hittar du bland annat Han Köpenhamn Sale, Mads Nørgaard. Försäljning, Núnoo Sale, Wood Wood Sale, Adidas Original Sale och mer - Kolla in vår försäljning rakt här Medan du väntar!
Håll ett öga på dina favorit sneakers, toppar, t-shirts och mer, eftersom vi har kommit i det generösa hörnet för den här butiken Amok-dagen - och varför inte utöka dina horisonter och kolla in andra populära märken?

Här på webbshopen får du massor av inspiration för ditt utseende (kanske ett nytt utseende?) Med kläder och tillbehör från de senaste trenderna. Så ser fram emot svart fredag ​​här på QNTS - vi är säkra på att du kommer att älska vårt erbjudande och vi ser fram emot att skämma bort!

Se vår försäljning här Medan du väntar på att svart fredag ​​har startat! Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev här Så du uppdateras alltid runt vårt nuvarande erbjudande, såväl som du också får exklusiv kunskap om vårt kommande svarta fredagsbjudande - så tveka inte att sätta dig - det är helt gratis!

Cybermåndag

Om du är så olycklig att sakna Black Friday, håller vi på QNTs också också Cyber ​​Monday där samma erbjudanden och rabatter från svart vecka kan köpas på måndag den 28 november 2022. Så spara datumet - det kommer inte åtminstone Inte gå missa på!